Politica de confidentialitate

Ultima actualizare: mai 2018

Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale Anchor Real Estate Development SRL, cu sediul în social în București, sector 6, B-dul Timișoara, nr. 26, Plaza Romania, etaj 2, înregistrată la registrul comerțului sub nr. J40/2948/2006 cod unic de înregistrare 18410143, în calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet incityresidences.ro („Site-ul”)

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Anchor Real Estate Development SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de login / contact / întrebări / reclamații / newsletter, în măsura în care ne contactați în acest fel.

Scopurile și temeiurile de prelucrării

Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Anchor Real Estate Development SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați. Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Anchor Real Estate Development SRL de a asigura funcționarea corectă a Site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați precum și scopul nostrum de a vă oferi cele mai bune momente în cadrul experienței alese de dumneavoastră. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop poate avea urmări negative pentru dumneavoastră, dacă nu optați să rămâneți clientul nostru.

Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, Anchor Real Estate Development SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing sau loializare, Anchor Real Estate Development SRL va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de Anchor Real Estate Development SRL pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia în campaniile de marketing pe care le efectuăm. Totuși dacă optați pentru retragerea consimțământului pentru programul nostrum de loializare, o puteți face în baza unui email, având totuși în vedere că acest lucru adduce cu sine retragerea și anularea tuturor beneficiilor acordate prin acest program. O puteți face cel mai ușor prin trimiterea unui email la adresa: dpo@anchorgrup.ro

Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, Anchor Real Estate Development SRL poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină Anchor Real Estate Development SRL în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de webdesign, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către Anchor Real Estate Development SRL pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

Drepturile de care beneficiați

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, Anchor Real Estate Development SRL să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;

Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie.

Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link: http://incityresidences.ro/politica-cookies/

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: dpo@anchorgrup.ro